OVER ONS

Bureau E-norm

Bureau E-norm is een dienstverlenend ingenieursbureau dat zich specialiseert in EPB-verslaggeving, veiligheidscoördinatie en thermografie bij bouwwerkzaamheden, zowel in de private als in openbare sector.

 

Al sinds haar oprichting in 2009 beschouwt Bureau E-norm EPB-verslaggeving niet louter als een verplicht nummer bij het uitvoeren van bouwwerken, maar eerder als een kans om samen met de architect en het bouwteam, de bouwheer tot een energie efficiënt en economisch rendabel eindproduct te leiden. Het is deze houding die het kantoor tot een geprefereerde partij maakt voor diverse bouwheren.

300.000

FSC PAPIER BLADEREN

8.000

KOPPEN KOFIE

3

PERSONEELSLEDEN

Volwaardig advies

Om tot een volwaardig advies te komen, maakt Bureau E-norm gebruik van haar uitgebreide ervaring in de gebouwen thermografie. Dit specialisme wordt zowel aangewend voor het opsporen van warmteverliezen en koudebruggen in bestaande constructies, als voor het evalueren van een goede uitvoering der werken.

 

Daarnaast is Bureau E-norm een erkend uitvoerder van luchtdichtheidsmetingen en keuringen van de private riolering, en is het ook een erkend ventilatieverslaggever.

 

Bureau E-norm is naast uw architect, uw ingenieur stabiliteit en uw ingenieur technieken, de ideale aanvulling van uw bouwteam voor het uitvoeren van de hierboven vermelde diensten. Contacteer ons vrijblijvend voor een eerste kennismaking.

 

 All Rights Reserved. Design by c'mon sense.

BOUWFYSICA

TECHNIEKEN

CONTACT